Zoals beloofd 😉 hier het recept. Ik ga het stap voor stap laten zien. Wat heb je allemaal nodig.

Rode curry pasta ( niet teveel want het is zeer pittig.) – Kokosmelk – Laos (poeder) – Sesamolie – kalkoen of kip in stukken – wortels – groene puntpaprika – champignons – verse koriander – chilipeper – gember – 2 tenen knoflook – kaffier limoen blaadjes – palmsuiker – zout en peper en natuurlijk Jasmijnrijst.
Bak de champignons Dan voeg het vlees erbij Rode currypasta Gehakte gember – chilipeper en knoflook Erbij doen Roeren Kokosmelk en kaffier limoen blaadjes De groenten Weer roeren Palmsuiker Verse koriander
Serveren Jasmijn rijst Servies van de Ma. Spijtig dat jullie het niet kunnen ruiken. 😉
Deze curryschotel wordt het best geserveerd in een diep bord.
Dit is een basis recept, je kan hiermee eindeloos combineren en experimenteren zowel met vis of alleen groenten – pittiger of niet. Maar vooral naar je eigen smaak koken. Veel succes en smakelijk eten. 😎💃🏻