The Grumpy Old Women op culinaire uitstap in Alicante.

Hét nieuwe gastronomische concept in de stad Alicante. In eerste instantie dachten we dat het een overdekte markt was zoals in Madrid, waar je langs alle standjes kan lopen en natuurlijk kan proeven zowel van het eten als van de sfeer op zo’n markt.

Daarom was het een beetje verwarrend wanneer je via de majestueuze trap binnen komt en dan de grandeur ziet van het salon en het hippe van de coctailbar.

Door de verscheidenheid aan restaurants wisten we niet goed waar naartoe. Al de verschillende keukens zijn hier in aanwezig. Van Spaans – Peruaans – Italiaans – Japans enz. Dus wat nu?

The Grumpies besloten om Peruaans te eten want de Zuid-Amerikaanse keuken is very in demand. 🙂 De chef stond in een klein hoekje van de ruimte waar ook nog een Italiaan en een Japanner zat. Raar maar dat zal wel aan ons liggen.

We vonden het spijtig dat de Peruaan in een hoekje zat met zicht op een kantoorgebouw. We waren natuurlijk de prachtige salon voorbij gegaan met uitzicht op de jachthaven van Alicante en daar hadden we wel graag gaan zitten.

Toen bleek dat we uit al de verschillende keukens konden kiezen. Dus moesten we ook niet blijven zitten in dat hoekje (je zou er depressief van worden.) op naar het prachtige salon met uitzicht. 🙂

Eenzelfde plaats – oneindig veel keuze en voor elk wat wils. Dit is het mooie aan dit concept. Onze lunch bestond uit de Lokale – Baskische – Amerikaanse en dessert (Spaanse) keuken. Wie ons wat kent snapt dit wel. 🙂

Nog een voordeel is dat je aan normale prijzen, heerlijk kunt eten en genieten van alles wat de verschillende culturen je te bieden hebben. Laat je vijf zintuigen maar eens goed werken. 🙂

Dit is zeer zeker een aanrader wanneer je eens in Alicante bent. Dit is ook prima te doen met kinderen. Smakelijk en geniet ervan. Besitos The Grumpy Old Women. x

http://casinogourmetalicante.com/

www.casa-mimosa.com

https://www.facebook.com/eenthuisadresjeinspanje/

4 gedachten over “The Grumpy Old Women op culinaire uitstap in Alicante.

  1. Leest allemaal zo heerlijk weg… het wordt prachtig gefotografeerd en beschreven, dat je de gerechten en de sfeer bijna kunt proeven.
    Nog veel succes met deze geweldige blog!! (( big hug ))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.